U bent hier Home Producten
V-CT Producten

divider-teaserLM slat verdelers en inlijners zijn speciale handlingsystemen die gebruikt worden in verpakkings- en proceslijnen voor op hoge snelheid producten te verdelen of in te lijnen.

rondbocht-teaserVlakke rondbochten worden gebruikt om zowel verpakte als onverpakte producten langs een bepaalde hoek te transporteren.

Flexibel, robuust en lage onderhoudskosten zijn de basis van het succes van de LM rondbochten en deze worden gebruikt in vele toepassingen door verschillende industrieën.

 

transportsysteem-teaserWij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van transporteurs.Door onze ervaring met een grote verscheidenheid aan producten, hebben wij voor elk specifiek transportprobleem een oplossing.

schroeventeaserWij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van schroeftransporteurs. Door onze ervaring met een grote verscheidenheid aan bulkgoederen en stortgoed hebben wij voor elk specifiek transportprobleem een oplossing.

flowpacker-v-ctA-tec Bvba ontwikkelde en produceerde een volautomatische flowpacker volledig in eigen beheer. In combinatie met de Delta X3 voldoet deze opstelling aan de steeds hogere eisen die de markt stelt betreffende hygiene, onderhoud en veiligheid.

by-pass systemen V-CTBy-pass systemen worden gebruikt als een wisselsysteem om producten van één productielijn die op twee verschillende manieren verpakt kunnen worden zonder teveel omstellingen naar deze verpakkingsmachines te transporteren.

turningsystem teaserLM draaisystemen voorzien van banden met verschillende snelheden zijn speciale handlingsystemen die in de verpakkingslijnen gebruikt worden om op hoge snelheid het product bijv. 90 graden te draaien. Als het niet noodzakelijk is om het product te draaien dan lopen de banden dezelfde snelheid zodat het gewoon als een normaal transportsysteem werkt.

alluminium transportsystemenDaar wij ook geregeld gevraagd worden om eenvoudige/goedkopere transportsystemen te leveren dan onze standaard RVS-systemen, hebben wij besloten om deze modulaire alluminium systemen ook in ons programma op te nemen.

Bezoekadres

V-CT Conveyance Technology

Verbindingsweg 16
5527 AM Hapert
(alleen op afspraak)

Correspondentie

V-CT Conveyance Technology
Bijnenstraat 8
5521 VJ Eersel

M. +31(0)6 - 483 449 66
F.  +31(0)497 - 84 23 28
E.  info@v-ct.nl

Overige gegevens

KvK: 17221833
BTW: NL0813.05.692.B01

Bankgegevens:
Rabobank: 14.39.28.406
IBAN: NL30RABO143928406